2021. sze 04.

Megkóstoltuk a vegán KitKat csokit a KitKat V-t! Videó itt!

írta: csokoholiszta
Megkóstoltuk a vegán KitKat csokit a KitKat V-t! Videó itt!

vegan-kitkat-csoki.jpeg
A KITKAT V hosszas kutatás és kísérletezés eredménye, melynek köszönhetően a lágy csokoládé és a roppanós ostya népszerű párosát mostantól növényi alapú változatban is élvezhetik a fogyasztók.

A Nestlé kutatási és fejlesztési központjának szakemberei az új vegán KITKAT V-t úgy fejlesztették ki, hogy az maximálisan megfeleljen a fogyasztók átalakuló elvárásainak. Felmérések szerint ugyanis világszerte nő a kereslet a növényi alapú termékalternatívákra. 

„Növényi alapú étel- és italfejlesztéseinkkel szeretnénk a most zajló élelmiszeripari forradalom élére állni. Ezt bizonyítja az is, hogy az egyik legrégebbi és leghíresebb márkánkat tesszük elérhetővé vegán változatban: a Magyarországon most bevezetésre kerülő  új KITKAT V nagyszerű növényi alapú lehetőséget kínál a csokoládé szerelmeseinek” – mondta el Tömpe Judit, a vegán KITKAT brand menedzsere.

„Az új vegán KITKAT fejlesztése során kiemelt szempont volt a tökéletes ízélmény. Az összetevők terén szerzett tapasztalatainkat felhasználva addig tökéletesítettük a terméket, amíg meg nem találtuk az eredeti csokoládés KITKAT ínycsiklandó vegán alternatíváját” – mondta Louise Barrett, a Nestlé yorki édességtechnológiai központjának vezetője.

A KITKAT V a Nestlé Kakaóterv (Nestlé Cocoa Plan) keretében, a Rainforest Alliance-szel együttműködésben 100%-ban fenntartható forrásból származó kakaót tartalmaz. A Nestlé a forgalmazott italok és élelmiszerek széles skálájában egyre több növényi alapú termékkel igyekszik támogatni a vegán étrendet követőket, így folyamatosan bővíti a növényi alapú élelmiszer- és italkínálatát, és egyre több ismert és népszerű márkáját teszi elérhetővé vegán változatban is. 

A KITKAT V Magyarországon először a SPAR áruházakban lesz elérhető a vásárlók számára. Az új vegán Kitkat V-t már mi is megkóstoltuk, sőt összehasonlítottuk a nem vegán Kitkat csokival is. Hamarosan pedig három másik új ízt is megkóstolunk, így érdemes feliratkozni a Youtube csatornánkra!

Szólj hozzá

vegán kitkat