2020. jún 26.

Kipróbáltuk az egyedi Magnumokat a budapesti Magnum Pleasure Store-ban!

írta: csokoholiszta
Kipróbáltuk az egyedi Magnumokat a budapesti Magnum Pleasure Store-ban!

magnum.jpgEllátogattunk a budapesti Magnum Pleasure Storeba, hogy kipróbáljuk a helyben készített Magnum jégkrém csodákat. A 2-es villamos Vígadó tér megállójától pár lépésre a Marriott Hotel előtt kialakított Magnum Store októberig lesz nyitva 12 órától.

A storeban 990 forintért étcsokis, tejcsokis, fehércsokis és az idei újdonságnak számító rózsaszín Ruby csokis jégkrémek közül választhatunk. Ezekre 10 feltétből (fahéjas cukor, földimogyoró, málna, kandírozott narancs, csokis gabonagolyó, almakocka, karamellizált mogyoró, kókusz chipsz és kék áfonya) választhatunk három kanállal.

A Magnum Budapest Store vezetőjétől megtudtuk azt is, hogy a feltétek a szezon alatt változni fognak még, követve a vásárlók igényeit. Ám itt még nem ér véget az élmény... Első videónkban megmutatjuk, hogy hogyan is készül el egy ilyen jégkrém és így megtudjátok azt is mi kerül még fel a jégkrémre?!



magnumbudapest.jpgA szemünk láttára elkészülő Magnumok igazán Instára valók, ezért amellett, hogy az asztalokról csodás kilátásunk nyílik a Dunára és a Budai Várra, a store két fotoboxot is kialakított, amiben egyből lefotózhatjuk a kész jégkrémünket. (Mi is feltettük az Instánkra!)

Mi ezúttal csak kettő kombinációt próbáltunk ki, mert nagyon laktatóak a jégkrémek és bár szerettük volna, többet is enni, az első kóstolások után már nem tudtunk volna megenni egy újabbat. Akik követnek minket tudják, hogy az új Ruby csokit szeretjük minden brand tálalásában kipróbálni. Nem volt ez másként most sem, így elsőre azt kóstoltuk meg. Ebben az esetben volt már összehasonlítási alapunk is, hiszen korábban  már kipróbáltuk az áruházakban kapható Ruby csokis Magnumot, el kell, hogy mondjuk, hogy ez a Ruby és az áruházi Ruby teljesen különböznek. Nekünk ez jobban tetszett, mert a Ruby jellegzetes kicsit savanykásnakható finom íze abszolút visszaköszönt, így annak, aki Ruby élményre vágyik, annak mindenképpen ajánljuk, hogy  ezt a verziót kóstolja meg.

A másik általunk összerakott fehér csokis jégkrémről ebben a videóban mondjuk el a véleményünket.

Szólj hozzá

budapest magyar magnum fagyi jégkrém rubycsoki