2023. sze 14.

Söööör? ízű és kókuszos-barackos csoki? Megkóstoltuk őket!

írta: csokoholiszta
Söööör? ízű és kókuszos-barackos csoki? Megkóstoltuk őket!

soor-hmm-bio-mynd-termek.pngMeglepő módon a magyar csokimárkák között is egyre több az olyan innovatív ötlet, ami a hétköznapi emberek ízlésének is izgalmas lehet. A Hmmm... csokiknál a csomagolás már eladja a csokit, mellé a kreatív ízek és az olykor vicces névválasztás pedig igazán trendivé és fiatalossá teszi.

A repertoárban a csokiszeleteknél karamellás-puffasztott rizses kombóktól a a barack-kókusz is nagyon jól megfér és meglepő, hogy ízben is élményt tud nyújtani még az olyan csokivadászoknak is mint mi.

 

A táblás vonalon a nagy újdonságot nem kínáló sláger az étcsokis-málnás kombó mellett a narancsos pattogócukorkás és a shaken esszpresszót is megkóstoltuk, de a legjobb élményt mégis két olyan íz okozta, amiknél vagy nem vártunk újdonságot vagy tőlünk távolálló ízvilgáokat idéztek meg. Ez a két íz volt a SÖR és az osztja.

A Fine de Arome kolumbiai csokikból készített magyar finomságokról őszintén vallottunk a videóinkban a Youtuben, de a vélhetően legtöbbeket izgató videót, a "sööööör?" ízűt megnézhetitek itt is, így kiderül milyen alapanyagokat találtok benne és persze az is, hogy hol lehet megvásárolni?!

@szeretemacsokitblog Sör ízű csoki a Hmmmm-től! #sör #csokoládé #új #sor #ujdonsag #csoki #beer #kostolo #fyp #kaja ♬ eredeti hang - szeretemacsokit

 

 

Szólj hozzá

magyar extrém