2023. jún 06.

Csokofagyi Napja 2023 - Féláron fagyizhatunk!

írta: csokoholiszta
Csokofagyi Napja 2023 - Féláron fagyizhatunk!


ice-cream-g7e79609c2_640.jpgIdén második alkalommal 2023. június 7-én kerül megrendezésre a Csokifagyi Napja, igazodva a nemzetközi naphoz, hiszen évek óta ezen a napon ünneplik a csokoládé ízű fagylaltot a világ más helyein.

Szeretem a csokit blog csapata azaz Kovács Ádám és Kovács Gergely remélik, hogy ezen a napon mindenki eszik 1 gombóc csokoládé fagyit, ami máig a legkedveltebb TOP 5 íz egyike. 

Ez a nap más lesz mint a többi, hiszen ez egy "ünnepe" a csokoládé fagylatnak. Így a csokoládé fagylaltot a kezdeményezéshez csatlakozó helyszíneken féláron ehetjük majd a jeles nap alkalmából, azonban a kedvezmény csak a helyben fogyasztott csokoládé fagyira érvényes idén is.

A Csokifagyi napjához csatlakozott fagyizók és cukrászdák is fontosnak tartják a jó minőségű alapanyagok használatát és a vevők egyedi igényeit. Ezért is van már vegán és cukormentes fagyi is több csatlakozónál.

Az idén a szervezők segítségére volt a Cukrász Ipartestület is, akik a jubileumi Év Fagylaltja versenyben külön kategóriát hoznak létre a csokoládé ízű fagyinak.

A fagyizók teljes listája a Facebook eseményben lesz elérhető a Csokifagyi napján azaz június 7-én. Mivel a Csokoládéfagyi Napjához bármelyik fagyizó és cukrászda ingyenesen csatlakozhat a csokifagyi napja Facebookoldalán vagy honlapján, így érdemes az eseményt követni, hiszen az első évben még az esemény napján az utolsó percekben is csatlakoztak cukrászdák. 

A Facebook esemény linkje:
https://www.facebook.com/events/792069502130559

Ünnepeld velünk te is a csokifagyi napját!

Szólj hozzá

budapest fagylalt