2022. ápr 10.

Mi ezeket nem vesszük meg Húsvétra! Itt a szalmonella gyanús Kinder termékek listája!

írta: csokoholiszta
Mi ezeket nem vesszük meg Húsvétra! Itt a szalmonella gyanús Kinder termékek listája!

d0hktkpturbxy8yodjimdfimme3zdrimtnjywjknjq0y2i5mtyymtbkyi5qcgeslqmah80d6m0cmpuczqnsamld.jpegA napokban teljessé vált a lista amiben azok a Kinder termékek szerepelnek, amiket mi biztosan nem veszünk meg a gyerekeknek, hiszen szalmonellásak lehetnek.

A botrány jobbkor nem is jöhetett volna a Ferreronak, mint Húsvét előtt, amikor a Kinder tojásból jóval több fogy.

Vélhetően nem mi leszünk az egyetlenek, akik más termékek felé fordulnak idén. 

Akikhez későn jut el a hír, a szalmonella tüneteiről egy videó itt:

A Ferrero közleménye:

A folyamatban lévő, az élelmiszerbiztonsági hatóságokkal együttműködésben zajló szalmonella-vizsgálatokkal összefüggésben a Ferrero felfüggeszti működését a belgiumi arloni gyárában.

Azonnali hatállyal visszahívjuk az Arlonban készült:

Kinder Mini Eggs,
Kinder Surprise Maxi 100g,
Kinder Schokobons,
Kinder Happy Moments,
Kinder Mix 198g,
Kinder Maxi Mix 133g,
Kinder adventi naptár 127g termékek teljes gyártását.


RÉSZLETEKÉRT, KÉRJÜK KATTINTSON IDE
.

Ferrero elismeri, hogy voltak belső hiányosságok, melyek késedelmet okoztak az információk időben történő lekérésében és megosztásában. Ez befolyásolta a vizsgálatok gyorsaságát és hatékonyságát. A gyárat csak a hatósági engedély birtokában nyitjuk meg újra.

Ez a visszahívás csak a belgiumi Arlonban gyártott Kinder termékeket érinti. Az arloni üzem éves szinten a világszerte gyártott Kinder termékek teljes mennyiségének körülbelül 7%-át teszi ki. Helyi megoldásokkal segítjük a fogyasztókat a visszahívásban.

Ez az egyetlen és helyes döntés, amelyet meg kellett hozni az élelmiszerbiztonság maximális szintjének biztosítására és a további szennyeződések kockázatának kiküszöbölésére.
Mélységesen sajnáljuk az esetet. Szeretnénk őszintén elnézést kérni minden fogyasztónktól és üzleti partnerünktől, és köszönjük az élelmiszerbiztonsági hatóságok értékes útmutatásait.

Az alapítás óta a Ferrero központi értékeit képezik az élelmiszerbiztonság, a minőség és a fogyasztókról való gondoskodás, melyeket mélyen érintett ez a komoly esemény. Minden lehetséges lépést meg fogunk tenni, hogy megőrizzük fogyasztóink teljes bizalmát.
Ha Ön vásárolt a felsorolt termékekből, kérjük, ne fogyassza el azokat! Őrizze meg, és vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: info.hungary@ferrero.com.

Szólj hozzá

botrány szalmonella kinder