2021. nov 08.

Hal a csokin! Kipróbáltuk a díjnyertes finn halas csokit!

írta: csokoholiszta
Hal a csokin! Kipróbáltuk a díjnyertes finn halas csokit!

taigas-dark-chocolate-with-smelt-fish-100g-dark-chocolate-taiga-chocolate-187820_900x.jpegSzámos izgalmas ízt kipróbáltunk már és azt gondoltuk, hogy már kevés meglepetést tudnak nekünk okozni, akár extrém irányban is, azonban a Taiga márkának sikerült.

A finn márka Ázsiában óriási népszerűségnek örvend, mutatja ezt az is, hogy már két díjat is elhoztak, egyet éppen Hong Kongból.

Azonban az európai ízvilághoz szokott fogyasztók számára az a markánsság, amit ők produkálnak talán sok lehet. Ettől függetlenül úgy gondoltunk, hogy teszünk egy próbát, hiszen a rénszarvasos csokijuk is siker volt és minket már a tücsökből készült csokijuk sem sokkolt semennyire.

Ez a csokia zonban új élmény volt és ezt a reakciónkból is látjátok majd a lenti videóban. Azonban mindennek ellenére azt mondjuk, hogy akinek a szélsőséges ízek bejönnek vagy szeretnek mindenféle halat, azoknak garantáltan be fog jönni. Mi a lazac, hekk és tonhal vonalon megragadtunk, így nyilván máshogy is mértük. A díjnyertes Taiga márka halas csokiját itthon nem forgalmazza még senki, de a webshopjukból MAgyarországra is rendelhettek, sőt az extrém ízek mellett meglepően jó gyümölcsös csokikat is találtok.

Szólj hozzá

extrém díjnyertes