2021. nov 03.

Bonbonként hódít a tavalyi Év Szaloncukra!

írta: csokoholiszta
Bonbonként hódít a tavalyi Év Szaloncukra!

demeter.jpegAz Év Szaloncukra verseny, amiben a zsűrit a hétköznapi fogyasztók alkották és ami nagy sikert aratott országszerte 2020-ban került először megrendezésre ingyenes formában, ahol minden gyártó indulhatott. 

A tökmagos, pisztáciás, nugátos, kókusz krémes szaloncukrok között volt egy a mai trandeknek is megfelelő új íz a sós-karamella, amivel már találkozhattunk a boltokban a legnagyobb csokoládé márkák kínálatában.

Azonban szaloncukorként ez az íz eddig nem volt jelen a magyar piacon, így azonnal tarolt is, hiszen a közönség egyértelműen imádta. A vége természetesen az lett, hogy a többszörös nemzetközi díjnyertes Demeter Chocolate elnyerte Az Év Szaloncukra díját is. 

Természetesen ezután mindenki ezt a szaloncukrot kereste és a megnövekedett érdeklődést a gyártás alig tudta követni és aki nem volt elég gyors, annak már nem jutott a szaloncukorból.

Azonban a Demeter Chocolate rájuk is gondolt és elkészítették a díjnyertes szaloncukor bonbon verzióját is! Kérdés, hogy az is oylan jó lett-e mint a szaloncukor? Ezt megtudhatjátok a lenti videónkból!

HA pedig szeretnétek szaloncukrot zsűrizni, akkor ajánljuk figyelmetekbe a korábbi posztunkat, amiben arról írunk, hogy szaloncukor kóstolókat keresnek!

Szólj hozzá

magyar kézműves karácsony szaloncukor díjnyertes