2021. okt 28.

Halloweenostól a vegán Kit Katig felkutattuk Budapesten a legkülönlegesebb Kit Katokat!

írta: csokoholiszta
Halloweenostól a vegán Kit Katig felkutattuk Budapesten a legkülönlegesebb Kit Katokat!

halloween-orange-kit-kat-snack-size-candy-bars-36-piece-bag.jpegA KitKat folyamatosan újabb és újabb ízekkel áll elő, amik jellemzően Ázsiban, azon belül is Japánban hódítanak, azonban egyre több európai is kíváncsi az új ízekre, ahogyan mi is, így egyre több webshop és keleti bolt kínálatában megjelennek a különféle limitált KitKatok.

Mi most a nyakunkba vettük a magyar boltokat és az internetet, hogy megtaláljuk milyen különlegességeket lehet vásárolni kis hazánkban? Természetesen a legjobb különlegességeket sikerült összeszednünk, többek között Halloweenes KitKatot is találtunk, amiről el is meséljük milyen?!

 Az első bolt ahol juharszirupos, teás és kávés KitKatot találtunk az Oriental Market volt a Corvin sétányon.

Emellett a BestStuff.hu-n találtunk mini rubys, áfonyás joghurtos, mokkás-csokis, limes pités Kit Katokat találtunk a gyümölcsös gabonapelyhes mellett, ami olyan különleges ízvilág volt, hogy megoszlott a mi véleményünk is róla.

Az USA Candynél pedig a régóta keresett sakurás és a csodás nyári mangós mellett japán sós-karamellás, kekszes-fagyis is volt. 

Persze nem csak a kisboltokban kánálatát mértük fel, mert a nagy boltokban is található pár újdonság, hiszen elsőként a Spar repertoárjában jelent meg a Vegán KitKat a KitKat V amit mi egyből meg is kóstoltunk, sőt össze is hasonlítottuk a sima KitKattal, amit megtaláltok a Youtube csatornánkon.

Szólj hozzá

halloween limitált vegán kitkat