2021. aug 17.

Ezekben a cukrászdákban kóstolhatók meg a 2021-es Ország Tortája verseny győztesei!

írta: csokoholiszta
Ezekben a cukrászdákban kóstolhatók meg a 2021-es Ország Tortája verseny győztesei!

magyarorszag-tortaja-2021-napraforgo.jpgMagyarország Tortáját, a Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztesét, valamint az "Egy a Természettel" tortákat 2021. augusztus 20-tól vásárolhatják meg Budapesten a Magyar Ízek Utcája rendezvény keretében a Várkert Bazár épületében (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.), valamint a lentebb található listákban szereplő cukrászdákban országszerte.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a listákon szereplő cukrászdák augusztus 20-22. között készítik a tortákat bizonyosan, ezt követően érdeklődjenek a cukrászdákban, hogy kapható-e a keresett torta.

"Egy a Természettel" tortát árusító cukrászdák - Cukrászdák neve szerint ide kattintva található a lista!
"Egy a Természettel" tortát árusító cukrászdák - Település szerint ide kattintva található a lista!

Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztesét árusító cukrászdák - Cukrászdák neve szerint ide kattintva található a lista!
Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztesét árusító cukrászdák - Település szerint ide kattintva található a lista!IFrame 

Magyarország Tortáját árusító cukrászdák - Település szerint ide kattintva található a lista!
Magyarország Tortáját árusító cukrászdák - Cukrászdák neve szerint ide kattintva található a lista

IFrame

Augusztus 20-tól lehet megkóstolni a tortákat, a Magyar Ízek Utcájában a Várkert Bazárban, és országszerte több száz cukrászdában.

KÓSTOLJ INGYEN ÉDESSÉGET! Hogyan?
Részletek ide kattintva a Facebook oldalunkon!

Ha szereted a csokit kövess minket a Youtube-on, Facebook-on és az Instagram oldalunkon is.

Ráadás a Magyarország Cukormentes Tortája programban! Elindult a hobbicukrászok versenye!

A Magyarország Cukormentes Tortája program részeként az Egy Csepp Figyelem Alapítvány idén is meghirdette a Magyarország Cukormentes Tortája háziversenyt is, melyre nem szakképzett cukrászok nevezhetnek házisütésű tortáikkal. A fődíj egy Beurer Health Manager csomag a Beurer Medical Hungary Kft. felajánlásából. A Dcont® okos vércukormérők hazai fejlesztője és gyártója, a 77 Elektronika Kft. különdíját a legkreatívabb recept megalkotója kapja. Az a tortakészítő, aki valamely gyógyhatású alapanyag felhasználásával süti meg színvonalas édességét, a Diabess Kft. ajándékcsomagját viheti haza. Nevezés szeptember 10-ig!

Szólj hozzá

magyar cukormentes Magyarország Cukormentes Tortája Magyarország Tortája