2021. aug 11.

Kóstolókat keresünk! Kóstold meg a világ egyik legmegosztóbb ízű gyümölcséből készült cukorkát!

írta: csokoholiszta
Kóstolókat keresünk! Kóstold meg a világ egyik legmegosztóbb ízű gyümölcséből készült cukorkát!

A durian az egyik legmegosztóbb gyümölcs Ázsiában, hiszen vagy nagyon szeretik vagy utálják, hiszen eléggé markáns íze van. Az illata olyan erős, hogy a legtöbb hotelben tiltó matricát is elhelyeznek, hogy duriant nem hozhatnak be a vendégek a hotelbe, de nem egy légitársaság is megtiltotta már a szállítását!

Mi magunk is már kóstoltunk durianos csokit, chipset, jégkrémet is, de míg az egyiket soha többet nem kóstolnánk, addig a másik kimondottan ízlett. Úgy gondoltuk, hogy mivel ezt az ízvilágot itthon nem találjuk meg egy könnyen még az ázsiai boltokban sem, így a bátrakat kóstolóra hívjuk!

2021. augusztus 30-án Budapesten kóstolót tartanánk! Olyan jelentkezőket várunk, akik kipróbálnának egy új ízt és persze a kameránk elé állva megosztanák a tapasztalataikat is! 

Jelentkezni két módon tudtok!

A Facebook oldalunkon az oldalnak küldjetek üzenetet, ha jelentkezni szeretnétek! https://www.facebook.com/Szeretem-a-csokit-487696911270395  vagy jelentkezhettek Instagramon keresztül is itt: https://www.instagram.com/szeretemacsokitblog/

 

Szólj hozzá