2021. jún 25.

Édes pereces és maracujás-mangós popcornt kóstoltunk!

írta: csokoholiszta
Édes pereces és maracujás-mangós popcornt kóstoltunk!

A nyár közeledtével egyre nehezebb olyan édességet találni, ami nem olvad el, így körbe néztünk mit is nassolhatnánk. Így találtunk rá több popcorn különlegességre, amikből most kettő egymástól nagyon távolálló ízvilágút próbáltunk ki.

Az egyik a mangós-maracujás popcorn volt, ami mint íz már jól ismert és sok terméket kóstoltunk már ezzel az íz párosítással, de ez most mégis sikerült meglepetést okozzon számunkra. 

A másik popcorn  egy jól ismert márka a Werther's Original, akit főleg a karamellás cukorkákról ismer mindenki. Ezeket a ritkaságokat itthon már online is megvásárolhatjátok a beststuff.hu

Természetesen mindkettő kóstolásunkról készítettünk videót is. A maracujás-mangós popcornhoz képest egy teljesen más világ volt a pereces-karamellás popcorn, amit nagyon kívámncsian vártunk, hiszen a pereces édességek nálunk mindig nagy sikert aratnak, de perec területen nem volt elképzelésünk sem, hogy milyen lehet. Megjegyzem a karamella élmény is más volt mint amit megszoktunk, de ez is pozitívumként említhető meg.

Szólj hozzá

popcorn