2021. jún 09.

Csokik csomagolásából készít tasikat egy magyar lány! Megmutatjuk milyenek!

írta: csokoholiszta
Csokik csomagolásából készít tasikat egy magyar lány! Megmutatjuk milyenek!

image1_1.jpeg

Nem is olyan régen volt, amikor például a Coca Cola és a Pepsi logók ruhákon is megjelentek, sőt számtalan újrahasznosítását láthattuk már a kólás dobozoknak is. Azonban a csokoládé papírok rendszerint a szemétben végzik, pedig az anyaguk már egyre tartósabb.

Az édesség fanok eddig csak édességnek tűnő radirt vagy plüss játékokat tudtak vásárolni, de kevés hétköznapi használati tárgyunk van, ami az édességhez köthető! Ezen változtat most a Csokitasi amit egy magyar lány keltett életre és kreatív módon hasznosítja újra a csokik csomagolását. A csokitasik a méretükből adódóan számtalan célra jók lehetnek, a tolltartótól a napszemüvegtartón át, a zsepis tasi és a sminkes táska vagy például a pénztárca mind opció lehet.

image0_1.jpeg

A csomagolások között a Milka és az M and M's mellett külöldi KitKat, Skittlers, Resese's, és Ritter Sport csomagolások mellett előfordulnak olyan márkák is, amit inkább az angoloknál vagy éppen Amerikában találunk meg főleg.  Azonban a kreativitás nem állt meg a táskáknál és a csokipapíroknál. hiszen  a csoki csomagolások mellett már a macskakaja csomagolásából is készített csomagolást, amivel a macska szeretőknek kedveskedhetünk, de a csomagolásokból például kulcstartó is készült, illetve a szezonális (Karácsony, Húsvét) csokik csomagolásából is válogathatnak az érdeklődők.

A Csokitasik közül ráadásul két darabot most INGYEN is megkaphattok, hiszen azok közül az Instagram követőink közül, akik az Instagram posztunk alatt kommentben megírják, hogy a videóban látható csomagolások közül melyik tetszik nekik a legjobban két személyt megajándékozunk egy Csokitasival. a viszont biztosra akartok menni a Csokitasi Instagram oldalon keresztül megvásárolhatjátok a táskákat! A tasik közül egy egészen nagy merítést tudunk nektek bemutatni a lenti videónkban!

Szólj hozzá

kreatív