Magyar kék csokit is kóstoltunk!
A ChocoArtz magyar kézműves csokoládé márka 4 izgalmas ízzel robbant be a magyar piacra. A vegán csokoládék tejszármazék mentesek, laktózmentesek és cukor származék mentesek. A repertoárban szereplő csokikból a tejcsokikat eritrin-stívia ízesíti, míg az étcsokikat kókuszcukor.
Mindegyik csokijuk egyedi a maga módján, de például a lenmag crunchy-sban 3,5% a természetes cukor és csíráztatott lenmag crunchy- nak köszönhetően természetes omega3, szelén, cink és réz forrás is, amit a csomagoláson is feltűntetnek.
Ezeket a vegán csokikat amúgy a Müller hálozatában megtalálhatjátok.
Természetesen végig kóstoltuk a teljes repertoárt és bár mi legjobban a spirulina-algás és vörösáfonyás "kék" csokit vártuk, de meglepetésünkre mégis egy másik csoki került ki győztesként a 4-es repertoárból. A bemutató videónkban elmondjuk mindegyikről a véleményünket.