2020. dec 24.

Európa karácsonyi ízeit kóstoltuk végig!

írta: csokoholiszta
Európa karácsonyi ízeit kóstoltuk végig!

tonys.jpgIdén számos"karácsony" ízű csokit kóstoltunk, mert bárki bármit mond a karácsonynak is vannak ízei, méghozzá több is. Ez pedig egy jó dolog, hiszen egy szívmelengető időszak emlékeit és gyerekkorunkat idézi meg. Idén pedig talán még  korábbi éveknél is fontosabb, hogy a szép emlékeket idéző dolgok vegyenek minket körbe. Azonban régiónként más-más ízek a dominánsak, amiket  krácsonyhoz kötünk. 

Elsőnek a Ritter Sport és a Milka karácsonyi ízein mentünk végig, amik között találtunk egy a belga és német területeken közkedvelt keksz a Spekulatius ízesítésű csokikat! Ez az íz egyébként a Twix repertoárjában is megjelent, de akkor még nem tudtuk, hogy ez egy speciális keksz és ízében sem hasonlított ezekhez az ízekhez, inkább a mézeskalács ízét hozta. Erről is tláltok a csatornánkon videót!

Emellett mégkóstoltunk cukrozott mandulát (Milka és Ritter Sport) és egy újdonságot a kókuszos makaront is. Azonban a karácsonyi ízek közül itthon is ismert mézeskalács is sok gyártónál megjelent mint ízesítés. Először  Cadbury Diary Milk gingerbread volt amit megkóstoltunk és szerettük nagyon, ráadásul a Cadbury csokikat már több hipermarketben is lehet itthon kapni horror áron, de az igazán nagy meglepetés nem ez volt.


A Tony's márkát nem ismertük eddig, viszont minden szinten tudott újat hozni, mondhatni az év kedvence lett nálunk, mert nem csak ízben volt kreatív és új. Az erről készült videónkban mindent megtudhattok... nem véletlen, hogy a megszokott 2-3 perces videóinkhoz képet 5 percet is kapott ez a csoki! A videóhoz képest annyit mondanánk ,hogy a márka nem amerikai, hanem holland.

Szólj hozzá

külföld karácsony limitált mézeskalács gingerbread