2020. dec 15.

A táblás csokik világát is meghódítja a KitKat!

írta: csokoholiszta
A táblás csokik világát is meghódítja a KitKat!

mintas-kit-kat.jpgA KitKat folyamatosan képes a megújulásra, hiszen elsők voltak, akik a ruby csokira is lecsaptak, de a matcha ízű csokit is ők hozták be a nagy szupermarketekbe, sőt találkozhattunk már velük jégkrémben és a Meki termékeiben is. Emellett folyamatosan jelennek meg az új ízek, az új KitKat szeletek vagy éppen az angoloknál a KitKat"golyók" is.

Most a táblás csokoládék piacát is bevették, ugyanis megjelent egy giga KitKat széria, amiben 10 "csík" tehát majdnem 3db KitKat ötvözete található. Ráadásul ezek a csokoládék is igazán különleges ízekben jelentek meg.

A duplacsokis mellett karamellás-capuccino, étcsokis és narancsos valamint kókusz ízben jelent meg az új kombó, amik megjelenésben is újat hoztak, hiszen a csoki is nagyon egyedi mintázatot kapott. A csomagolás mintája tényleg belül is visszaköszön.


Az új ízeket a Youtube csatornánkon is megkóstoltuk és folyamatosan töltjük fel  Youtuber! Sőt a Youtuben megtaláljátok a matcha KitKat összehasonlításainkat és a japán KitKatekről is van pár videónk. (A blogon is megtaláljátok a KitKat cikkeket!)

 

Szólj hozzá

kitkat