2020. jún 29.

Ez a matcha tényleg az a matcha? Leteszteltük a magyar és a japán zöld KitKat csokikat!

írta: csokoholiszta
Ez a matcha tényleg az a matcha? Leteszteltük a magyar és a japán zöld KitKat csokikat!

Miutátán a világ legújabb rózsaszín csokiját elhozta nekünk a Nestlé, végül rá egy évre hazánkba is elért a matcha láz. A kávézókban kapható matchás zöld kávék és latték mellett az édesség piac is reagált a "matcha lázra", ugyanis a nagy márkák közül elsőként a Nestlé hozta  el nekünk is a zöld KitKat csokit.

De ez tényleg ugyanaz, mint amit Ázsia szerte kapunk? Ennek jártunk utána úgy, hogy a Japánban vásárolt "gazdag"matcha (zöld tea por) és egy lágyabb zöld teás matcha KitKatot kóstoltunk meg együtt a Magyarországon 2019 óta kapható KitKat Green Tea Matcha zöld teás csokival. 

Az immár egy éves csoki beszerzésével nem volt könnyű dolgunk, ugyanis egyik áruházláncban sem találkoztunk vele az elmúlt hónapokban. Végül teljesen véletlenül a belváros egyik kisboltjában találtuk meg és gyorsan be is vásároltunk belőle, hogy megmutathassuk milyen. Mivel féltünk, hogy a fellelhetetlenség oka az, hogy kivonták a csokit a forgalomból, így levelet írtunk a Nestlének, akiktől azt a megnyugtató választ kaptuk, hogy a nyáron is kapható lesz a csoki majd. 

És akkor jöjjön a nagy összehasonlítás a videóban! Ja... és ha szeretnétek egyhez ingyen hozzá jutni, akkor kövessetek minket a Facebookon, mert hamarosan meglepetéssel is készülünk!

Kép:Nestlé

Szólj hozzá

teszt külföld limitált kitkat zöldtea matcha