2020. júl 01.

Az Anjuna Ice Pops ízskálája Ázsiától Elefántcsontpartig tart!

írta: csokoholiszta
Az Anjuna Ice Pops ízskálája Ázsiától Elefántcsontpartig tart!

Az Anjuna Ice Popsban jártunk a Pozsonyi úton, hogy kipróbáljuk a jégkrémjeiket. A boltban igazán egzotikus ízvilággal találkozhatnak a vásárlók, hűen az indiai névhez Ázsia ízei is megjelennek. Külön kiemelnénk, hogy az Anjuna repertoárban a természetesség különösen fontos, így a vegán, cukormentes, tejmentes, gluténmentes jégkrémek között mindenki talál magának egy megfelelőt, de a repetoróban az ínyencek találnak maguknak igazán prémium ízeket is. 


Kapható itt mangó-maracuja, csokoládé-mogyoró, málna-lime, elefántcsontparti kókusz, citrom-szeder, eper-mangó, kávé-piemonte mogyoró, Bourbon-vanilia-pekándió, málnás chia puding, szicíliai pisztácia, meggy-vanília, sósmogyorós-étcsokoládé ízekből választhtunk, de évközben olykor extrémebb ízek is előfordulnak náluk. Az árak mérettől és íztől függően 590 és 1150 forint között mozognak. Ezekhez jön a feltétek ára, ha kérünk rá extra feltétet. Ugyanis a jégkrémekre kérhetünk étcsokis, fehér csokis, tejcsokis bevonatot és piritott kókusz chipset, mogyorót, liofilizált málnát és ananászt valamint pisztáciát is. 

106912108_567951277444238_7857666213651683210_n.jpg

Mi a málnás chia pudingosat és a málnás limes jégkrémet próbáltuk ki különböző feltétekkel. Nekünk egy jégkrém teljesen elég volt, nem volt probléma, hogy gyorsan olvadna így kényelmesen el tudtuk fogyasztani és őszintén mondhtom, hogy igazán laktató és frissítő élményben volt részünk. Természetesen az élmény részét képezte az is, ahogyan a finomságot elénk tárták, így megmutatjuk nektek egy videóban ezt is.

Ha szeretnétek egy frissítő és hűsítő nyári fagyizást, akkor ajánljuk mi is nektek. Az Anjuna a városban több helyen is megtalálható, de egyes jégkrémjeikkel vidéken is találkozhattok a nagyobb boltokban, így az élményt haza is vihetitek!

Szólj hozzá

budapest magyar fagyi jégkrém vegán cukormentes